Kersen crumble

Gepubliceerd op 18 juni 2020 om 20:00

Kersen crumble!

Dit heb je nodig voor 4 crumbles 

280 gr kersen uit pot of vers

2 eetl witte basterdsuiker

1 theelepel maizena

100 gr bloem

60 gr koude roomboter

50 gr suiker 

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180 graden. Meng de bloem en 50 gr gewone suiker in een kom. Snijd met twee messen de boter door het meelmengsel in stukjes. Kneed daarna met je vingertoppen tot een kruimelig deeg. Doe de kersen in een bakje en schep de basterdsuiker en de maizena er door. Verdeel de kersen over 4 ovenvaste schaaltjes. Bestrooi met wat van de crumble en verdeel de pecannoten er over. Zet de schaaltjes 25 min in de oven. En laat ze even afkoelen voor je het gaat eten. 

Eet smakelijk!

Tip

Lekker met wat slagroom of een bolletje ijs.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.