Rocky Road een stukje chocolade maar dan anders!
lees hier het recept.

Dit heb je nodig voor +-30 stukjes
200 gram grof verkruimelde biscuitjes
100 gram mini marsmallows
250 gram melkchocolade
250 gram pure chocolade
125 gram ongezouten roomboter
Bereidingswijze
Doe de biscuitjes en de mini marshmallows in een grote mengkom en meng het met een grote lepel door elkaar.
Laat de melkchocolade, pure chocolade en roomboter rustig smelten in een kommetje bovenop een pannetje met kokend water (au bain-marie) en haal van het vuur als je een mooie glanzende romige chocoladeganache hebt gekregen.
Schenk de chocoladeganache over de droge ingrediënten in de mengkom en meng goed door elkaar totdat alles volledig gemengd is.
Lepel de zachte Rocky Road in de bakvorm en strijk glad met de achterkant van een lepel.
Zet minimaal 2 uur in de koelkast totdat de Rocky Road opgestijfd is.
Reactie plaatsen
Reacties