Tot een paar weken geleden had ik nog nooit een curry gegeten. Nu vind ik het zo lekker dat ik het het liefst meerdere keren in de week eet.
Lees hier het recept van de groene curry.

Dit heb je nodig voor 4 personen
2 el thai green curry kruiden van Jonnie Boer of 1 pakje groene curry pasta
300 gram kipfilet
300 gram rijst
2 el olijfolie
200 ml kokosmelk
1 courgette (Groen of geel maakt niet uit, wat jij het lekkerste vindt)
1 aubergine
een halve komkommer
1 gele paprika
1 groene paprika
6 tomaten
Zo maak je het
Maak de groenten schoon. Pel en snipper de ui. Snijd de courgette, aubergine, paprika, tomaten, komkommer en de kip in stukjes.
Kook de rijst volgens de verpakking.
Verhit de olie in een wokpan en bak de kip en ui +-4 min op matige tempratuur.
Nu doe je de groenten erbij en bak je deze +-4 min mee op middelhoog vuur. Voeg de curry pasta of kruiden toe en bak 2 min mee. Na de 2 min doe je de kokosmelk erbij en laat je het circa 15 min op lage tampratuur stoven met de deksel op de pan.
Serveer de groene curry met de rijst.
Reactie plaatsen
Reacties